22 Kasım 2013 Cuma

Dekoratif Kutular ve Düzenleyiciler


    Her evin kaçınılmaz sonudur; dağınıklık. Salonda, mutfakta, yatak odasında, çocuk odasında, çekmecelerde. Kısacası her yerde. Gün boyu toplamaya çalışsak da dağınıklık olacaktır. Belki bir belki üç saat sonra. Ama keyfi bozmaya gerek yok. Önemli olan dağınıklığın olmamasını sağlamak değil, dağınıklığı en kolay nasıl toparlayabileceğimizdir.

    Dağınıklığı toplamanın en kolay yolu bence kutulardır. Evet o küçük, şirin, renkli ve kullanışlı kutular. Çocuk oyuncakları için oyuncak kutuları, takı kutuları, ıvır zıvır kutuları, bakım malzemeleri kutuları... Kısacası kutula dağınıklığı toparlamak için birebirdir. Kutuları hazır satın alabileceğimiz gibi kendimiz de evde birkaç malzemeyle yapabiliriz. Bunun için internette yapacağınız küçük bir araştırma yeterli olacaktır 

   Bir de son zamanlarda kutular dışında en çok dikkatimi çeken şeyler ise düzenleyiciler. Elbise dolabı için, çekmece için hatta çantalar için. 

  Kullanışlılık açısından gerçekten kutu ve düzenleyicileri çok faydalı buluyorum. Çünkü hem neyin nerede olduğunu daha kolay bulabiliyor hem de görüntü olarak da çok hoş duruyor. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder