23 Kasım 2013 Cumartesi

Evimizin Şıklığı ; Avizeler


   Evimize şıklık katan bir diğer aksesuar ise avizelerdir. Avizeler evin büyüklüğüne ve tarzına göre değişik modellerde kullanılır. Üstelik sadece evin değil kullanılacak odaya göre de değişir. Mesela çocuk odası için renkli, çizgi film kahramanları olan avizeler tercih edilirken bu seçim yatak odasında başka salonda başka ve mutfakta başkadır. Odanın işlevine göre değişiklik gösteren avizeleri zevkimize göre ya satın alırız ya da onu da kendimiz yapabiliriz.
   Eskiden büyük ve taşlı avizeler vardı. Artık zamanla onlar da yerini daha modern çizgilere sahip olanlara bıraktı. Ama şöyle de bir durum var ki kimi evler vardır ve o eski avizeler hala tüm şıklığıyla orada durmaktadır.
  Evimize bir şey seçerken hep dediğim gibi kendi zevkimize ve odanın tarzına göre karar vermeliyiz. Odada çok yabancı ve oraya ait değilmiş gibi duran aksesuarlar yerine doğru karar vermeliyiz ve seçeceğimiz bu modeli en başta bizim beğenmemiz gerekir. İçimize sinen bir model, her gördüğümüzde bizde güzel duygular uyandıracaktır.











 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder