22 Kasım 2013 Cuma

Mutfak dekorasyonu


    O kadar dekorasyondan bahseder de hiç mutfağımızı atlar mıyız? Mutfaklar evimizin en eğlenceli vaktini geçirebileceğimiz yerlerden olmalı bence.  Çünkü herkes yemek yapmayı sevmeyebilir :) ama eğlenmeyi sever. Pratik ve zevkimize göre döşenmiş bir mutfak eminim hepimizin iştahını açacaktır.  
     Mutfağımız için bile öncelikle tarzımızı belirlemeliyiz. Neyi seviyoruz? sorusuna cevabı vermeliyiz. ahşap mı metal mi? renkli mi sade mi? büyük mü küçük mü? Ve mutfağımızda neler olmasını isteriz? 
     Mutfağımız için bile önce çizgimizi belli etmeliyiz. Sonra bütçemize göre nereden neyi alabiliriz onları araştıralım. Ve zevkimize göre döşeyelim mutfağımızı da. Renkli, hareketli, capcanlı bir mutfak yerine klasik tarzda ve gayet şık görünen mutfağa da sahip olabiliriz. Bir de mutfağımızı küçük biblolarla ya da eşyalarla da süsleyebiliriz. Bence yıllardır modasından bir şey kaybetmemiş olan buzdolabı magnetleri bile ayrı bir hava katabiliyor. Üstelik artık kişiye özel de yapılan ürün çeşitliliği sayesinde istediğimizi bulmakta da sıkıntı çok çekmeyiz. Sanırım sıkıntıyı artık istediğimizi bulmakta değil karar vermekte çekiyoruz. 
     İşte birkaç mutfak örnekleri sunalım şimdi de;

    




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder