3 Nisan 2013 Çarşamba

İlginç Tasarımlar


             Günümüzde mobilyalarda artık klasik çizgilerin ötesinde farklı tasarımlar göze çarpıyor hem görsel olarak hem de kullanışlılık olarak artık daha çok dikkat çeken bu mobilyalar günümüzün vazgeçilmezleri arasında.  Kapladığı alan olarak küçük olmasına rağmen konforu ve kullanışlılığıyla dikkat çeken ayrıca farklı dizaynlarıyla da evimizi bambaşka havaya büründüren bu mobilyalara birlikte bir göz atalım.




örnek verdiğim bu modeller şık bir görüntüye sahip olmasına akıllara şu soruyu getirebilir; bunu evimizde nasıl kullanabiliriz? Bu soruya cevap vermeden önce birkaç resim daha paylaşmak isterim.




bu resimlerde de gördüğümüz gibi farklı tasarımların evimize kattığı şıklıkları göstermiş olduk. Aslında bu resimlerden çıkarabileceğimiz onlarca sonuç vardır. bunlar; dizayn gerçekten bir eşyaya bakış açımızı değiştiren en önemli faktörlerdendir. O mobilyanın nelerle kombine edildiği nelerle uyum sağlayıp nelerın yanında güzel durmadığı önemlidir. Ayrıca bir tasarımın farklı olması onun daha dikkat çekici olmasına ve evimize gelen misafirlerimizin de ilgisini çekebileceğini gösteriyor. Farklı olacak diye illa ki mobilyanın kullanışsız olmadığı aksine farklı dizaynlardaki mobilyaların evimize farklı havalar kattığını anlıyoruz. Bir mobilya hem şık hem özgün hem kullanışlı hem konforlu olabilir ve tüm bunların yanında bir de aradığımızı uygun fiyata bulduğumuzda paha biçilemez sanırım. :)

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder