3 Nisan 2013 Çarşamba

Mobilyalardaki Yenilikler

       Mobilyalardaki yeniliklere bir göz attığımız zaman dikkatimizi ilk çeken kesinlikle köşe takımları oluyor. Eski büyük köşe takımları artık yerini daha yeni ve modern bir görünüme sahip, yatak olabilen, baza olarak da kullanılabilen ve çift taraflı dönebilme özellikleri ile günümüze seslenebiliyorlar. Ayrıca farklı renk ve desenlerle ayrıca isteğe göre farklı ebatlarda karşımıza çıkan köşe takımları evinde çok fazla yer olmayıp da misafirleri çok olanlar için ideal bir seçim oluyor. 






























       Köşe takımları dışında mobilyalarda trend olarak karşımıza eskiyle yeninin birleşimi çıkıyor. Yani o eski büyük mobilyalar ufak dokunuşlarla yenilenebiliyor.
       Desen olarak da örneğin koltuklarda küçük çiçekli desenlerin geri döndüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz. Bunun dışında minderlerde ve yastıklarda da farklı geometrik desenler, farklı tasarımlar, şehir resimleri gibi özel desenler de kullanılmaktadır.
     Yemek odası takımlarında ise açılınca büyüyen modellerin yanı sıra çok ses çıkarmayan kapaklar gizli bölmeleri olan dolaplar daha çok kullanılıyor. Ve renk olarak da genelde açık renk seçiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder